hoppas på de bästa!

nu, nu hoppas vi alla nära att de blir bra, att de inte är något mer allvarligt, du förtjänar så mkt bättre än detta, vrf just du? vi hoppas på de bästa, och tar dag för dag, vi e så glad att du orkar kämpa, du e stark, och jag finns till hjälp om de någon gång skulle behövas, jag vill liksom göra något bra.
men livet är orättvist det vet vi alla, tyvär e det så, det finns vissa som är friska och har ett okej liv som tar livet av sig och inte vill leva längre, medans det finns någon sjuk som vill leva och önskar den kunde få ett liv som personerna som tar livet av sig har, så jävla dumt, tänk lite,
att det alltid ska drabba någon man vet vem de e och brukar träffa ofta, nu har jag inte sätt dig ute på flera månader och jag bor nästan granne med dig, men vafan önskar man kunde göra något så du blev bra igen, men de e väl önskningar som inte e dom lättaste, men vi hoppas för din skull, att se dig må såhär så du inte ens kan vara ute de e förjävligt, och barnen som e 5 och 6 år hur ska dom någonsin kunna förstå hur dåligt deras mamma mår? när vi knappt förstod det som känner dig lite, aja livet e orättvist, och usch!
men vi hoppas allt blir bra snart!

Kommentarer
Postat av: Enander

sv: okej, synd.. ska dit o köra i helgen nämligen :)

2010-06-01 @ 20:10:37
URL: http://enaander.bloggplatsen.se
Postat av: Enander

Tack :) ja det ska jag göra :) Jag fyller snart 20 och bor utanför Borås, själv?

2010-06-01 @ 22:38:15
URL: http://enaander.bloggplatsen.se
Postat av: Enander

sv: Okej, en bit bort då..

2010-06-02 @ 17:32:39
URL: http://enaander.bloggplatsen.se
Postat av: Enander

Haha jaa det är ju inte helt omöjligt ;)

2010-06-02 @ 18:15:56
URL: http://enaander.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0